Acupofmedicine

spa wellness bij schoonheidsspecialiste Wageningen

Al een aantal maanden zat ik helemaal vol met stress. Ik ben vervolgens op het internet gaan kijken in omgeving Wageningen voor een professioneel bedrijf wat gespecialiseerd is in stress verminderende behandelingen. Ik kwam vervolgens toen ik onder ” schoonheidsspecialiste Wageningen ” zocht bij beautywageningen.nl uit. Na wat informatie te hebben gelezen heb ik telefonisch contact opgenomen om de mogelijkheden door te nemen.

Een spa wellness beauty arrangement van topkwaliteit

Dit is een combinatie van het spa wellness en optimal beauty arrangement. Hierbij krijg je een huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, vapozone, dieptereiniging óf vochtbehandeling óf antiwrinkle/antistress en repairlift, gezichts-/nekmassage, verzorgend product en lichte make -up. Daarnaast krijg je ook nog eens een behandeling in hun spa wellness cocon, weldadig voro lichaam en geest. Dit allemaal voor slechts €90,-. Het is daarom ook echt een aanrader om een kijkje te nemen op de website. De diensten die zij aanbied zijn van topkwaliteit en stuk voor stuk werken ze.

dermalife_spa

Contact opnemen

Joke Elerie is telefonisch en per mail bereikbaar. Indien er vragen zijn over een bepaalde behandeling dan weet zij precies te vertellen wat er nodig is om het gewenste resultaat te halen. Bij mij is het perfect verlopen en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!